Over Ons + Contact

Als u in het bezit bent van een voertuig, of in het bezit bent geweest, staan uw gegevens geregistreerd in het kentekenregister van het RDW. Deze gegevens blijven negen jaar in het register staan en bevatten persoons-en voertuiggegevens.

U maakt gebruik van het kentekenregister van het RDW als u bijvoorbeeld uw gegevens in wilt zien, uw vrijwaringsbewijs kwijt bent en een verzekering aan wilt vragen of een kentekencheck wilt doen van een auto die u mogelijk wilt kopen (tweedehands). Door het gebruik van het kentekenregister kunt u alle belangrijke informatie snel en gemakkelijk opvragen.

RDW kenteken check

Zoals eerder gezegd is het bij het kopen van een tweedehands auto, verstandig om de historie van de desbetreffende auto na te lopen. Door het doen van een RDW kenteken check kun je de onderste steen boven krijgen en krijg je een uitgebreid rapport over de auto en de historie van de vorige eigenaar of eigenaren.

Het lijkt erg ingewikkeld om een RDW kenteken check te doen, maar het kost eigenlijk maar enkele seconden en het kan een hoop ellende voorkomen.

Heb je vragen en/of opmerkingen?

Gebruik dan het onderstaande formulier om contact op te nemen: